Če nadaljujete z brskanjem po tej spletni strani, se strinjate z uporabo piškotkov za namene zbiranja podatkov za statistiko obiskov strani, ponujanju usmerjenih vsebin, ki so prilagojene vašim zanimanj in olajševanje deljenja na socialnih omrežjih.  Več informacij o piškotkih in njihovih nastavitvah najdete v našem pravilniku o zasebnosti.

O nas

Tupperware ponuja rešitev!
V kuhinji je le malo opravil, ki jih ne bi mogli pospešiti ali si jih olajšati z uporabo Tupperwarovih izdelkov. Na primer izdelki, v katerih sekljamo in mešamo hrano brez električne energije; posode, ki dolgo ohranjajo svežino živil, in originalna linija za postrežbo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše! Imamo tudi izdelke, ki so namenjeni za uporabo v mikrovalovni ali navadni pečici in v zamrzovalniku, hladilniku in shrambi. Na voljo so tudi praktične posode, v katerih si lahko hrano vzamete s seboj v službo, šolo in drugam.
Tupperware gradi dolgoletni uspeh in načrte za prihodnost na treh stopnjah: izdelek, predstavitev in človek – ker človek našim izdelkom vliva življenje!
Visual
Top