Če nadaljujete z brskanjem po tej spletni strani, se strinjate z uporabo piškotkov za namene zbiranja podatkov za statistiko obiskov strani, ponujanju usmerjenih vsebin, ki so prilagojene vašim zanimanj in olajševanje deljenja na socialnih omrežjih.  Več informacij o piškotkih in njihovih nastavitvah najdete v našem pravilniku o zasebnosti.

Izkušnje naših članov

Visual

Suzana Vehar

 Kot mati 4 deklet sem se pri 33 letih odločila, da pustim službo in se posvetim družini. Po nekaj letih mi je nekaj manjkalo. Pogrešala sem ljudi in družbo. Nekega dne pa me je soseda povabila na Tupperware predstavitev, pa sem si rekla; zakaj pa ne in odšla. Toliko lepih posod vendar za mene čisto predrage. Kupim samo nalepke in se odločim, da tudi sama gostim predstavitev in si rečem; mogoče tudi jaz dobim tako lepo darilo kot moja soseda. Dobila sem čudovito darilo, polno lepih posod, kot sem si želela. Za tem sem bila povabljena na predstavništvo v Trzin in takrat sem se odločila, da postanem del ekipe Tupperware in povem vam ni mi žal.

Visual

Jana Kranjec

Moja Tupperware pot se je začela leta 1993 v Murski Soboti.
Ker sem priseljena iz drugega dela Slovenije, sem s pomočjo predstavitev spoznala novo okolje, ljudi, s katerimi sem spletla poznanstva in prijateljstva ter ugotovila, da te delo z ljudmi izpolni, daje energijo in osrečuje.
Ustvarila sem skupino Klas, ki je še danes uspešna, širila področje in lani postala vodja team leaderstva Brikos, zato za mojo redno službo ni bilo več prostora.
Želim se zahvaliti svoji družini, saj mi brez njihove ljubezni in podpore, ne bi uspelo.
Srečna in zadovoljna sem, da sodelujem s skupino prekrasnih oseb, ki mi zaupajo in jaz verjamem vanje.

Top