Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda strani potrjujete, da se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več o tem.

Pravila o zasebnosti

PIŠKOTKI
Spletna stran uporablja piškotke. Piškotek je preprosta besedilna datoteka, ki se pošilja s spletne strani in se lahko shrani na trdem disku vašega računalnika z vašim spletnim brskalnikom.
Piškotke uporabljamo, da shranimo vaše nastavitve in želje ter za prijavo na našo spletno stran. Ti piškotki ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Lahko onemogočite piškotke s svojim spletnim brskalnikom, vendar se zavedajte, da lahko to negativno vpliva na delovanje naše spletne strani.

SPREMLJANJE PIŠKOTKOV
Poleg tega smo uporabili Googlovo analizo (Analytics), spletno analizo, ki nam jo ponuja Google. Googlova analiza uporablja "piškotke domene". Ti piškotki vam lahko pomagajo analizirati, kako drugi obiskovalci uporabljajo spletne strani, česar ni mogoče prebrati na drugih domenah.
Google zbira vse informacije, če je to mogoče, na podlagi anonimnosti. Dejansko bo zagotovil, da ni osebnih podatkov niti vašega naslova IP. Anonimni podatki bodo poslani Googlu in shranjeni na strežnikih v Združenih državah Amerike.
Google lahko te informacije deli s tretjimi osebami, če to zahteva zakon, ali za analizo ravnanja uporabnikov Googla. Nad tem procesom nimamo nadzora.
Vse Googlove analize lahko izklopite prek te povezave:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .